Luxe keukens

Op zoek naar een keuken met een eigen karakter? De luxe keukens van Kuin Keukens zijn unieke keukens waarbij wordt gekozen voor hoogwaardige materialen, de laatste technische ontwikkelingen en een excellente afwerking.

 Luxe keuken

Luxe keuken: Matrix - CR&S Varenna

 

Zelf uw luxe keuken samenstellen

U bent op zoek naar een unieke keuken en heeft u daar zelf al een beeld van? Of bent u juist nog op zoek naar inspiratie? Stap onze studio binnen waar het creatieve proces zal beginnen. Samen met u ontwerpen we uw keuken volledig naar uw wens en passend in uw interieur. Uiteraard kijken we naar de beschikbare ruimte en wensen bijvoorbeeld als het gaat om de keukenapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring in keukenontwerp verrassen en inspireren wij u graag met originele ideeën.

Uiteraard zijn onze luxe keukens in elke gewenste stijl te verkrijgen. Van industriële designkeuken tot een sfeervol landelijk design hebben wij vele mogelijkheden. 

Merken

Kuin Keukens is officieel dealer van luxe keukens van Linea Quatro en Varenna Poliform. Beide merken staan voor Italiaanse verfijnheid. De keukens werken ook beide met uitstekende kwaliteit materialen en unieke designs. Linea Quatro staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijzen zijn bijzonder scherp voor de kwaliteit die u krijgt. Daarnaast heeft u bij Linea Quatro een ontzettend ruime keuze aan mogelijkheden. 

Varenna Poliform staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de Italiaanse designs. Bij het zien van deze keukens, weet u meteen dat het Italiaanse exclusieve keukens zijn. Poliform keukens hebben ieder een uniek ontwerp. Deze twee topmerken staan voor de hoogste kwaliteit van Italiaans designkeukens.

Meer informatie over luxe keukens

Nieuwsgierig geworden naar een luxe keuken van de hoogste kwaliteit? Neem eens een kijkje in onze showroom of laat u informeren door een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw eigen luxe keuken samen te stellen. We zien u graag terug in onze showroom, daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kuin Keukeninterieurs:

  • Tijdloze keukens
  • Elke gewenste stijl
  • Italiaanse topkwaliteit
  • Nieuwbouw of renovatie