Italiaanse designkeuken

Niets gaat boven de prachtige, tijdloze en stijlvolle Italiaanse designs. Een keuken uitkiezen kan erg lastig zijn, omdat het belangrijk is dat u de keuken voor een erg lange tijd mooi blijft vinden.Wij hebben gemerkt dat Italiaanse design altijd in smaak valt én blijft. Daarnaast is er bij Italiaanse designs een perfecte combinatie tussen modern en klassiek. Kuin Keukens biedt twee verschillende Italiaanse keukenmerken aan.

Poliform

Poliform is een Italiaans keukenmerk die nog relatief jong is. Dit merk staat vooral bekend om de mooie design en de vele mogelijkheden. Wellicht dat de naam Poliform u bekend voorkomt. Poliform is een Italiaans meubelmerk dat wereldwijd verkocht wordt. Ze hebben zich uitgebreid door keukenmeubels te produceren. Dit is een erg goede zet geweest. Varenna is tegenwoordig met de Italiaanse designkeukens verantwoordelijk voor bijna de helft van de omzet.

Poliform

Meson's

Meson's is vooral bekend vanwege de de hoge kwaliteit die zij bieden. De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer in balans. Wij werken niet alleen vanwege de hoge kwaliteit graag met dit merk. Dit doen wij ook graag vanwege de zeer moderne designs en prachtige materialen. De Italiaanse designkeukens van Meson's zijn dan ook erg geliefd. 

Meson's

italiaanse designkeukens

Italiaanse designkeukens ontwerpen

Wij helpen u bij Kuin Keukens graag met het ontwerp van uw nieuwe keuken in onze keukenspeciaalzaak. Wij maken een concreet 3D ontwerp om u ideeën visueel in beeld te brengen. Wij betrekken u vaak bij het ontwerp, hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat de keuken precies zo wordt als dat u wenst. Wij denken met u mee in bijvoorbeeld de kleurstelling van uw woning en bestaande inrichting. 

Kom langs in onze keukenstudio Den Bosch:

Vughterstraat 100
5211 GL ‘s-Hertogenbosch
073 640 07 72
06 17 65 08 48
info@kuinkeukeninterieurs.nl

Bekijk ons werk & neem contact op