Italiaanse keukens

Bent u op zoek naar een Italiaanse keuken? Kuin Keukens is dealer van gerenommeerde Italiaanse keukenmerken die bekend staan om kwaliteit en stijl. Wij zijn trots op ons partnerschap met de 2 beste Italiaanse keukenmerken: Poliform en Meson's.

Italiaanse keukens staan bekend om de stijlvolle en verfijnde smaak. De keukens zijn vaak van topkwaliteit en hebben een uniek design. Italianen zijn vaak te vinden in de keuken en hebben verstand van het ideale interieur, kwaliteit en designs die hierbij horen. Kuin Keukens werkt met twee Italiaanse topmerken: Poliform en Meson's. Beide merken staan bekend om de tijdloosheid en ruime keuze in materialen. Daarnaast werken we met innovatieve keukenapparatuur. 

Meson's Italiaanse keukens

Meson's hebben wij sinds 2019 als tweede Italiaans topmerk in ons assortiment opgenomen. Meson's staat voor hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Laat u meer informeren over onze Meson's keukens of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

Linea Quatro Italiaanse keukens

Bekijk meer Meson's keukens.

Meson's keukens »

Poliform Italiaanse keukens

Poliform is een relatief jong keukenmerk, maar heeft zich snel opgewerkt tot een van de toonaangevende Italiaanse keukenmerken wanneer het gaat om hoge kwaliteitskeukens.

Verenna Poliform Italiaanse keukens

Recent geplaatste Poliform keuken

Bekijk meer door ons geplaatste Poliform keukens.

Poliform keukens »

Op zoek naar een Poliform of een Meson's keuken? 
Twee echte Italiaanse topmerken op het gebied van keukens. Moderne en eigentijdse designs van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij geven u graag een passend advies of informeren u meer over de keuken die bij u past.