Hoogwaardig met karakter

Exclusieve keukens

Italiaanse keukens

Bent u op zoek naar een Italiaanse keuken? Kuin Keukens is dealer van gerenommeerde Italiaanse keukenmerken die bekend staan om kwaliteit en stijl. Wij zijn trots op ons partnerschap met de 2 beste Italiaanse keukenmerken: Poliform en Linea Quattro.

Italiaanse keukens staan bekend om de stijlvolle en verfijnde smaak. De keukens zijn vaak van topkwaliteit en hebben een uniek design. Italianen zijn vaak te vinden in de keuken en hebben verstand van het ideale interieur, kwaliteit en designs die hierbij horen. Kuin Keukens werkt met twee Italiaanse topmerken: Verenna Poliform en Linea Quatro. Beide merken staan bekend om de tijdloosheid en ruime keuze in materialen. Daarnaast werken we met innovatieve keukenapparatuur. 

Linea Quattro Italiaanse keukens

Linea Quattro hebben wij sinds 2011 als tweede Italiaans topmerk in ons assortiment opgenomen. Linea Quattro staat voor hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Laat u meer informeren over onze Linea Quattro keukens of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

Linea Quatro Italiaanse keukens
Recent geplaatste Linea Quattro keuken

Bekijk meer door ons geplaatste Linea Quattro keukens.

Linea Quattro keukens »

Poliform Italiaanse keukens

Poliform is een relatief jong keukenmerk, maar heeft zich snel opgewerkt tot een van de toonaangevende Italiaanse keukenmerken wanneer het gaat om hoge kwaliteitskeukens.

Verenna Poliform Italiaanse keukens

Recent geplaatste Poliform keuken

Bekijk meer door ons geplaatste Poliform keukens.

Poliform keukens »

Op zoek naar een Poliform of een Linea Quattro keuken? 
Twee echte Italiaanse topmerken op het gebied van keukens. Moderne en eigentijdse designs van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij geven u graag een passend advies of informeren u meer over de keuken die bij u past.