Kast op maat

Wilt u een kast op maat laten maken? Dan bent u bij Kuin Keuken Interieurs in 's Hertogenbosch aan het juiste adres. Naast keukens zijn wij namelijk ook dealer van de Italiaanse Poliform Kasten.

Kast op maat

Zelf uw kledingkast samenstellen is erg prettig. Het gaat dan niet alleen om de afmeting van uw kast, maar ook om het interieur. Kiest u voor veel legplanken of wilt u juist uw kleding ophangen? Bij Kuin denken wij graag met u mee en ontwerpen samen met u een kast op maat. De mogelijkheden voor uw maatwerk kast zijn overigens eindeloos en afhankelijk van de beschikbare ruimte ontwerpen wij exact de kast die aan uw wensen voldoet. Ook een inloopkast voor uw kleding is hierbij een mogelijkheid. Uiteraard is er bijzonder veel keuze in designs en kleuren, van hoogglans tot houtlook is alles mogelijk bij ons.

Kast op maat 

Poliform Kasten

Onze maatwerk kasten zijn van het gerenommeerde merk Poliform. U vindt bij ons ook de keukens van dit merk dat tevens gespecialiseerd is in kasten onder de noemer Poliform. De Poliform kasten zijn erg stijlvol en van de hoge kwaliteit die u van dit Italiaanse merk mag verwachten. Een luxe en sfeervolle uitstraling in uw slaapkamer bereikt u zeker met een kast op maat van Poliform.

Meer over onze Kastenstudio

Laat uw wensen uitkomen in een droom van een kast door Kuin Keukens! Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom.