Keukenstudio Den Bosch

Kuin Keuken Interieurs heeft een eigen keukenstudio. Hier start het creatief proces van uw nieuwe keuken. In onze studio kunt u zich oriënteren via tijdschriften en voorbeelden of het internet. Wij als keukenspecialist in Den Bosch helpen u dan graag met alle verschillende ontwerpen en mogelijkheden. 

Ontwerp uw keuken op maat

Bij Kuin Keukens kunt u terecht voor het ontwerp van uw keuken. Wij geven uw graag materiaaladvies en zetten uw ideeën om in een concreet ontwerp. In onze keukenstudio bespreken en creëren we uw nieuwe keuken. Het resultaat van het ontwerp ziet u meteen in 3D op het beeldscherm tot leven komen. De kleurstelling wordt vaak bij u thuis afgestemd. Wanneer u in een nieuwbouwwoning gaat wonen, stellen we een sfeerbeeld van kleuren en materialen samen. Hierdoor heeft u een goed beeld van uw nieuwe keuken op maat en is deze altijd helemaal naar wens.

Laat u keukenontwerp Den Bosch maken in onze keukenstudio!

Italiaanse luxe in uw keuken

Kuin Keukens werkt met twee modern Italiaanse merken. Deze Italiaanse keukens staan garant voor klasse en kwaliteit. Wij werken met Poliform en Meson's. Poliform is nog een relatief jong merk en staat vooral bekend om de mooie design en ontelbare mogelijkheden. Meson's is vooral bekend vanwege de topkwaliteit en de prijs die daarbij in balans is. Zij hebben erg mooie en moderne designs en werken met prachtige materialen. 

Wanneer u bij Kuin Keukens een keuken laat ontwerpen, zal u een echte design keuken kopen. De designs zijn prachtig, modern en stijlvol waarbij in alles rekening wordt gehouden met uw smaak en stijl. Wij houden ook rekening met de huidige inrichting van uw woning, zodat de keuken er in het geheel prachtig uit komt te zien. 

Komt u langs in onze keukenstudio Den Bosch?

Wij zien u graag terug in onze keukenstudio Den Bosch. Hier adviseren en begeleiden wij u graag bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Naast onze Keuken showroom voor onze keukens, vindt u hier ook mooie kasten. In onze kastenstudio vindt u prachtige design kasten en luxe ontwerpen.

Bekijk ons werk & neem contact op 

 

keukenstudio Den Bosch