Linea quattro

Linea Quattro zijn keukens met een modern, tijdloos design. Kuin Keukeninterieurs heeft dit merk in 2011 als tweede Italiaanse merk in het programma opgenomen. Hiermee bieden wij u meer keuzevrijheid naast de keukens van Poliform.

Stijlvolle Italiaanse keuken

De maatwerkkeukens van Linea Quattro voldoen ruimschoots aan onze kwaliteitsnormen en zijn gunstig geprijsd. Het moderne design van Linea Quattro Keukens wordt gecombineerd met natuurlijke materialen en dit zorgt voor een stijlvolle keuken. Linea Quattro staat bekend om de unieke materialen waarmee wordt gewerkt. Deze materialen zorgen voor een bijzondere sfeer en uitstraling, maar blijven ook ontzettend lang mooi. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en daarmee bent u verzekerd van een exclusieve keuken met een strak design. 

Betaalbaar & kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare moderne Italiaanse keuken, dan is een keuken van het keukenmerk Linea Quattor iets voor u. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze keukens is bijzonder goed. De hoogstaande kwaliteit wordt tegen een scherpe prijs aangeboden.

Uiteraard ontwerpen wij de keuken in onze studio samen met u en krijgt u op die manier al een heel goed beeld van de nieuwe keuken.

LineaQuattro keukens

LineaQuattro Keukens in het kort:

  • unieke materialen
  • strak design
  • nette afwerking
  • betaalbare prijs

Bekijk ons werk!

Afspraak maken