Luxe keukens

Op zoek naar een keuken met een eigen karakter? De luxe keukens van Kuin Keukeninterieurs zijn uniek doordat er wordt gekozen voor hoogwaardige materialen, de laatste technische ontwikkelingen en een excellente afwerking.

Specialist in Italiaanse keukenmerken

Kuin Keukens is officieel dealer van luxe keukens van Meson's en Poliform. Beide merken staan voor Italiaanse verfijnheid. Beide merken werken met de beste kwaliteit materialen en elk design van deze maatwerkkeukens is uniek. We realiseren altijd een keuken op maat voor u. De twee topmerken staan dan ook voor de hoogste kwaliteit van Italiaanse designkeukens. Het is prettig koken en wonen in uw droomkeuken van Kuin Keukeninterieurs. Voor iedere klant realiseren we een prachtige Italiaanse keuken van topkwaliteit. Kuin Keukeninterieurs is dan ook dé keukenspecialist in Italiaanse keukens.

Meson's

Het merk Meson's staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijzen zijn bijzonder scherp voor de kwaliteit die u krijgt. Daarnaast heeft u bij Linea Quattro een ontzettend ruime keuze aan mogelijkheden. 


Poliform

Het merk Poliform is ook wel bekend onder de naam Poliforms en kan herkend worden aan de hoogwaardige kwaliteit en het typische Italiaanse design. Bij het zien van deze exclusieve keukens, weet u meteen dat het bijzondere Italiaanse keukens zijn. Poliform keukens hebben ieder een uniek design dat wij op maat voor u ontwerpen.  

Gerealisseerde projecten

Luxe keuken

Luxe keuken: Matrix - CR&S Poliform

Luxe keukens op maat

U bent op zoek naar een unieke en exclusieve keuken en heeft u daar zelf al een beeld van? Of bent u juist nog op zoek naar inspiratie? Stap onze studio binnen waar het creatieve proces zal beginnen. Samen met u ontwerpen we uw droomkeuken volledig naar uw wens en passend in uw interieur. Uiteraard kijken we naar de beschikbare ruimte en wensen bijvoorbeeld als het gaat om de keukenapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring in keukenontwerp verrassen en inspireren wij u graag met originele ideeën.

Uiteraard zijn onze luxe keukens in elke gewenste stijl te verkrijgen. Wij hebben vele mogelijkheden, van industriële designkeuken tot een sfeervol landelijk design. 

Meer over de luxe keukenmerken 

Kom langs in onze keukenstudio!

Nieuwsgierig geworden naar een luxe keuken van de hoogste kwaliteit? Neem eens een kijkje in onze showroom of laat u informeren door een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw eigen exclusieve keuken samen te stellen. We zien u graag terug in onze showroom. Onze keukenspeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Den Bosch. Hier bent u van harte welkom.

Kuin Keukeninterieurs:

  • Exclusieve keukens
  • Elke gewenste stijl
  • Italiaanse topkwaliteit
  • Nieuwbouw of renovatie
  • Keukenstudio