Exclusieve Keukens met Karakter

Luxe keukens

Op zoek naar een keuken met een eigen karakter? De luxe keukens van Kuin Keukens zijn unieke keukens waarbij wordt gekozen voor hoogwaardige materialen, de laatste technische ontwikkelingen en een excellente afwerking.

 Luxe keuken

Luxe keuken: Matrix - CR&S Varenna

 

Specialist in Italiaanse keukenmerken

Kuin Keukens is officieel dealer van luxe keukens van Linea Quattro en Poliform. Beide merken staan voor Italiaanse verfijnheid. Beide merken werken met de beste kwaliteit materialen en elk design van deze maatwerkkeukens is uniek. Deze twee topmerken staan dan ook voor de hoogste kwaliteit van Italiaans designkeukens. Het is prettig koken en wonen in een keuken van Kuin Keukeninterieurs.

Linea Quattro

Dit merk staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijzen zijn bijzonder scherp voor de kwaliteit die u krijgt. Daarnaast heeft u bij Linea Quattro een ontzettend ruime keuze aan mogelijkheden. >>Gerealiseerde projecten van Linea Quattro

Poliform

Het merk Poliform is ook wel bekend onder de naam Poliforms en kan herkend worden aan de hoogwaardige kwaliteit en het typische Italiaanse design. Bij het zien van deze keukens, weet u meteen dat het Italiaanse exclusieve keukens zijn. Poliform keukens hebben ieder een uniek design dat wij op maat voor u ontwerpen.  >> Gerealiseeerde proejcten van Poliform 

Zelf uw luxe keuken samenstellen

U bent op zoek naar een unieke keuken en heeft u daar zelf al een beeld van? Of bent u juist nog op zoek naar inspiratie? Stap onze studio binnen waar het creatieve proces zal beginnen. Samen met u ontwerpen we uw keuken volledig naar uw wens en passend in uw interieur. Uiteraard kijken we naar de beschikbare ruimte en wensen bijvoorbeeld als het gaat om de keukenapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring in keukenontwerp verrassen en inspireren wij u graag met originele ideeën.

Uiteraard zijn onze luxe keukens in elke gewenste stijl te verkrijgen. Van industriële designkeuken tot een sfeervol landelijk design hebben wij vele mogelijkheden. 

 

Meer informatie over luxe keukens

Nieuwsgierig geworden naar een luxe keuken van de hoogste kwaliteit? Neem eens een kijkje in onze showroom of laat u informeren door een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw eigen luxe keuken samen te stellen. We zien u graag terug in onze showroom, daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kuin Keukeninterieurs:

  • Tijdloze keukens
  • Elke gewenste stijl
  • Italiaanse topkwaliteit
  • Nieuwbouw of renovatie