Meson's

Meson's straalt passie voor kwaliteit en schoonheid uit.

Kuin Keukeninterieurs heeft dit merk in 2019 als tweede Italiaanse merk in het programma opgenomen. Hiermee bieden wij u meer keuzevrijheid naast de keukens van Poliform.

Een industrie en een gezin met een passie voor kwaliteit en schoonheid

Bij Meson's produceren ze al meer dan 50 jaar kwaliteitskeukens. Zij doen dit met passie en verbeelding, luisteren en onderzoeken, omdat ze geloven dat innovatie op veel wegen reist. Ze zijn ervan overtuigd dat 'innoveren' niet simpelweg betekent 'het verleden vervangen door een heden zonder wortels': de zoektocht naar nieuwe ontwerpoplossingen moet noodzakelijkerwijs traditie en moderniteit integreren en veranderingen door ervaring interpreteren. Meson's biedt materialen die compatibel zijn met de kwaliteit van het milieu en harmonieus zijn in hun vormen en combinaties, omdat we geloven dat leven in harmonie en schoonheid ons tot betere mensen maakt.

Het merk Meson's is geboren in 1964 en behoorde al enkele jaren tot de Zanussi Group. Het merk is eigendom van de management-, productie- en marketingactiviteiten. De eigenaar, Gabriele Piovesana, wordt ondersteund door zijn zonen Loris, Maurizio en Stefano.

Uiteraard ontwerpen wij de keuken in onze studio samen met u en krijgt u op die manier al een heel goed beeld van de nieuwe keuken.

 

Meson's Cucine in het kort:

  • Kwaliteit
  • Schoonheid
  • Integreren van traditie & moderniteit
  • Compatibel
  • Harmonieus
  • Betaalbare prijs

 

Bekijk meer van Meson's