Jim Kuin & Ellen Spierings

Onze filosofie

Wij hebben met overtuiging gekozen voor Italiaans design van de merken Poliform en Meson's.

De kern van ons werk ligt bij het ontwerp. Op beeldscherm krijgt u direct het resultaat in 3D te zien: een maatwerk keuken geheel naar eigen wens en in de stijl van de architectuur van de woning. U zult er jarenlang met plezier in werken en wonen.

Als u dat wenst geven wij ook bouwkundige avies over aanpassingen, de keuze van verlichting, materialen en kleurgebruik van het interieur.

Op onze betrokkenheid kunt u rekenen. Ook na de oplevering. U bent immers de ambassadeur van ons bedrijf.

Met oog voor detail, gevoel voor sfeer en onze jarenlange professionele ervaring ontwerpen wij samen met u een maatwerkkeuken om trots op te zijn. Helemaal naar uw wensen en verwachtingen. Een keuken waar je graag bent. Een maatwerkkeuken definiëren wij als de keuken zoals u die graag wil hebben. Daar gaan we voor.

Die keuken staat niet op zichzelf maar past perfect bij de sfeer en de architectuur van uw woning. U krijgt van ons een compleet advies.

 

 

 

 

Om ons leveringsprogramma compleet te maken biedt Kuin Kastenstudio u de keuze uit kledingkasten van de merken Poliform, SanGiacomo en Notenborn.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Zorgvuldigheid is voor ons vanzelfsprekend, bij het advies, bij de uitvoering, bij de oplevering.

Kom eens bij ons kijken! Tot ziens bij Kuin Keuken Interieurs in Den Bosch.

Jim Kuin
Ellen Spierings

Jim Kuin en Ellen Spierings