Poliform

Poliform Keukens bevindt zich al jaren aan de top van de exclusieve keukeninterieurbranche. Het relatief jonge keukenmerk in Nederland heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een naam die staat voor de Italiaanse verfijnde smaak, de vooruitstrevendheid van een modern bedrijf en vooral de affiniteit met het leven. "My life, my style" is geen loze kreet, maar een uiting die staat voor de vele mogelijkheden die er voor iedere keuken zijn.

Poliform Keukens

Het moederbedrijf Poliform heeft reeds een langere geschiedenis. Opgericht in 1970 als de evolutie van een kleine winkel uit 1942, slaat zij de weg van de toekomst in. De drie directeuren: Aldo Spinelli, Alberto Spinelli en Giovanni Anzani maken van Poliform een industrie. Deze geesten achter het bedrijf zijn tot op de dag van vandaag actief begaan met hun product. Onder de merknaam Poliform worden wereldwijd toonaangevende slaapkamer- en woonkamermeubelen (o.a. kasten) verkocht.

Exclusieve keukeninterieurs

De designer van Kuin Keukens zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een exclusieve keukeninterieurs waarbij Poliform keukens een fijn uitgangspunt vormen. De vele mogelijkheden maken het mogelijk echt een keuken op maat te ontwerpen die volledig aansluit op uw wensen. 

Familie bedrijf

Het oorspronkelijke keukenmerk Varenna wordt in 1996 door Poliform overgenomen. De aanwezige kennis op interieurgebied wordt hiermee uitgebreid met alle ins en outs op keukengebied. Het is de leerschool voor een nieuw verfijnd product. Ook hier blijkt de vooruitziende blik van de ondernemers zijn doel te bereiken. De bouw van de nieuwe fabriek, architectonisch gezien een kunstwerk, geeft nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding. Deze expansiedrang heeft er toe geleid dat de productie van Varenna nu 45% van de totale omzet van de Poliform-group bepaalt.

Poliform bij Kuin Keukens

In Nederland is Kuin Keukens, gevestigd in Den Bosch gerenommeerd dealer van Poliform keukens. Met oog voor detail en jarenlange professionele ervaring ontwerpen wij samen met u als klant een keuken die geheel past bij uw verwachtingen, stijl en interieur. Uiteraard is de keuken voorzien van alle moderne keukenapparatuur die u wilt. Ons doel is een keuken waar u zich thuis voelt en waar u graag tijd in doorbrengt.

Contact