Stijlvolle Poliform keukens

Bent u op zoek naar een stijlvolle, Italiaanse keuken? Dan is een Poliform keuken misschien iets voor u. De tijdloze Desgins en het kwalitatief zeer goede materiaal van Poliform (voorheen Varenna Poliform) zorgen er voor dat uw Poliform keuken jaren meegaat. En u heeft altijd een uniek ontwerp, speciaal voor u ontworpen door de Kuin Keukenontwerpers!

Oorsprong van de Poliform Keuken

De Poliform keuken is in 1970 ontstaan na de evolutie van een zaak uit 1946. Met deze ontwikkeling is het merk zich gaan uitbreiden en, niet onbelangrijk, gaan ontwikkelen als een toonaangevend bedrijf binnen de exclusieve keuken- (en kasten) interieurbranche. In 1996 werd het merk Varenna aan Poliform toegevoegd, en gezamenlijk gingen zij verder als Varenna Poliform. De keukens worden in verschillende hoogstaande materialen en in fraaie kleuren geleverd. 

 Poliform Keuken

 

 

Poliform Keuken Ontwerp

Ieder huis een eigen ontwerp

De Poliform keukens sluiten perfect aan bij de rest van uw interieur. Tenminste, daar zorgen de ontwerpers voor. Doordat wij maatwerk leveren sluit alles precies aan op uw interieur. Alsof de keuken altijd in het huis heeft gehoord! Zo is er voor ieder huis een passende Poliform oplossing. Daarnaast heeft u de keuze uit alle moderne keukenappratuur die u nodig heefft om van deze keuken uw keuken te maken. 

Kom gerust langs in de showroom

Bent u benieuwd wat voor Poliform Keuken bij u past? Kom dan gerust eens langs bij Kuin Keuken of neem contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken wat voor maatwerk we voor u kunnen realiseren!

Bekijk hier ons werk & Neem contact met ons op