Terug naar overzicht

Poliform

Poliform Keukens bevindt zich al jaren aan de top van de exclusieve keukeninterieurbranche. Het relatief jonge keukenmerk in Nederland heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een gerenommeerde naam die staat voor de Italiaanse verfijnde smaak.

Het moederbedrijf Poliform is opgericht in 1970. De drie directeuren Aldo Spinelli, Alberto Spinelli en Giovanni Anzani maken van Poliform een industrie. Deze inspirerende leiders zijn tot op de dag van vandaag actief begaan met hun bedrijf en hun product. Onder de merknaam Poliform worden wereldwijd toonaangevende slaapkamer- en woonkamermeubelen verkocht.

Het oorspronkelijke keukenmerk Varenna wordt in 1996 door Poliform overgenomen. De aanwezige kennis van exclusieve interieurs wordt hiermee uitgebreid met de specifieke kennis van het keukenvakgebied. 

Ook hier weet de vooruitziende blik van de ondernemers zijn doel te bereiken. De bouw van de nieuwe fabriek, architectonisch gezien een kunstwerk, geeft nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding. Deze expansiedrang heeft ertoe geleid dat de productie van Varenna nu 45% van de totale omzet van de Poliform-group bepaalt.

Poliform Keukens in Nederland

Poliform staat voor vooruitstrevendheid van een modern bedrijf en voor de affiniteit met het leven: "My life, my style" is geen loze kreet maar een uiting van de vele mogelijkheden die er voor iedere keukenruimte zijn. Kuin Keukeninterieurs is trots op de goede banden die we met Poliform onderhouden. Jaarlijks plaatsen wij in heel Nederland de mooiste keukens van Poliform. Bekijk op onze website enkele gerealiseerde keukens of kom langs voor inspiratie in onze keukenspeciaalzaak in Den Bosch.

Phoenix

Lees verder

Alea

Lees verder

Artex

Lees verder

Twelve handle

Lees verder

Kyton

Lees verder

Matrix

Lees verder

Minimal

Lees verder

My Planet

Lees verder

Twelve

Lees verder