Showroom exclusieve keukens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken heeft u misschien wel een idee in uw hoofd van hoe uw droomkeuken eruit moet zien. Op onze website kunt u al de nodige inspiratie opdoen maar om een goede indruk te krijgen van uw toekomstige keuken wilt u de keuken natuurlijk in het echt zien.

In onze showroom met exclusieve keukens vindt u een groot aanbod aan inspiratie om een goed beeld te krijgen van wat alle mogelijkheden zijn.
Uiteraard zijn onze keuken experts aanwezig om u te begeleiden, adviseren en te informeren. daarnaast zetten onze adviseurs graag uw ideen om in een 3d ontwerp.  

Bezoek onze Showroom

Onze showroom met exclusieve keukens bevindt zich aan de vughterstraat 142 in Den Bosch. In onze showroom helpen wij u graag met het vinden van uw droomkeuken. 

Ruime Collectie Exclusieve Keukens

In onze showroom verkopen wij exclusief de merken Poliform en Meson's. Beide merken zijn afkomstig uit Italië en kenmerken zich door het strakke en eigentijdse design. Wij verkopen exclusief deze 2 merken omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit en service die zij bieden.

Exclusieve Italiaanse keukens

Plan uw Bezoek

Wij geven u graag de volle aandacht wanneer u onze showroom met exclusieve keukens komt bezoeken. Wij vragen u vriendelijk om een afspraak in te plannen, zo hebben we genoeg tijd om uw wensen te bespreken.

Onze showroom is geopend van dinsdag tot en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.